måndag 6 juli 2009

Sweden on Stage

For att fira att Sverige tar over ordforandeskapet i EU hade Svenska handelskammaren tillsammans med diverse svenska sponsorer satt ihop en konsert med diverse Svenska och utlandska artister. Sjalvklart var vi dar ocksa!

Vi borjade dagen med en liten loprunda. Mr Bond behover vanja sin stackars kropp for lite fysiskaktivitet och jag har pushat pa for att han ska jobba upp konditionen nu nar det ar ljusare ute och han inte jobbar lika mycket. Sen sa kan han bara forsoka underhalla detta under hosten och vinter (hehe....bara...). Sa jag fick med honom ut en lite svang men efter en liten spring uppfor var det dags for mjolksyra. Men bra borjan iaf. Sen bar det av upp till Hampstead Heath for att hjalpa nagra vanner fran Sverige att skruva ihop deras nyinkopta Ikeamobler. De ska ha barn om 2 veckor!!! :-)

Som beloning blev det picnic i parken lyssnandes till Benny Anderssons orkester med Helen Sjoholm och Tommy Korberg. Det kandes som en akta svensk sommar! UNDERBART dag och kvall!

Nar vi kom hem tittade vi pa Pumping Iron med Arnold Schwartzenegger. Intressant och jag blev faktiskt riktigt imponerad av honom som person och vad han har astadkommit i sitt liv.

Inga kommentarer: