måndag 10 augusti 2009

Oj vilken helg det blev!

I fredags blev det middag sjalv pa en restaurang. Nikki var tvungen att jobba over och Mr blev sen pa jobbet han med. Jag gick en svang pa stan och tittade i lite butiker och sen satte jag mig pa en restaurang pa The Cut dar vi bor. Tas heter den. De serverar mat fran medelhavet, Turkiet eller Marocco. Mr har inte varit sa pigg pa att testa sa jag tankte passa pa. Kopte en tidning, bestallde ett glas rose och vantade pa maten. Det ar lustigt, hemma hade jag tyckt det kants sa konstigt att sitta sjalv pa en restaurang, da hade jag nog hellre satt mig pa ett cafe. Efter ett tag ringde Nikki och blev klar lite tidigare an vad hon trott och kom forbi. Mr kom vid 21-tiden och vi slappade i soffan och gick sen och la oss vid midnatt.

Pa lordagen tog vi en kortis runda och sen gick Mr in till jobbet och jag akte upp till Hampstead Heat och halsade pa tva nyblivna foraldrar. Fick halla lilla Mikla 1 vecka gammal, saaa sot! Sen bar det av ner pa stan till Green Park dar Nikki vantade med updukad picknick och vin saklart! Mr B fastnade saklart pa jobbet sa det blev ingen middag med vannerna utan jag fortsatte att kalasa med Nikki. Vi gick hem till henne vid 20-tiden och piffade och fixade! Nikki har ett drom rum for en flicka med massa fina saker! Fick bland annat lana ett par Miu Miu skor! :-) Kanske inte sa bra kombination med lite val manga glas vin innanfor vasten dock... Mr B slot till slut upp och vi gick till Nattklubben Mahiki. En drink och nagra danser senare gav vi oss av hemat....

Sondagen borjade med skallebank, pizza, cola! Mr akte in till jobbet igen och skulle sedan med en kollega och flyga till Isle of Wight. Jag slapade mig ut ur lagenheten, tog bussen till Chelsea dar jag motte upp med tva kollegor for att aka ut till Richmond och spela golf. Med tanke pa omstandigheterna (inte hallt i en klubba pa ett ar, laneklubbor, BAKIS som attan, stekande sol och tva proffs till sallskap) sa gick det hyfsat ok. Fick iaf sug efter mer spel! Vi spelade pa Richmond Park Golf Club och banan var faktiskt helt ok. Passade mig bra, langa och breda fairways och inte sarskillt mycket folk sa jag blev inte sa stressad.

Dagen avslutades med fish and chips pa The Builders Arms i Chelsea.

Och sa var det mandag igen.... Back to training, back to healthy eating!! (brukar funka pa mandagen iaf!)

1 kommentar:

Anonym sa...

Alltid kul att läsa om dina helger i London. Låter som att du har haft en riktigt händelserik helg! Fast trist att Mr.Bond jobbar så mycket...

Här hemma i Götet var det kanon-fint väder både tor, fre och lör så jag har solat och badat som en dåre. I fredags badade jag 6 gånger och låg i och simmade varje gång. Grillkväll på klippporna vid havet i fredags med Hanna och gänget, en riktig party-kväll i lördags (Push - av alla ställen! - och sen Peacook) samt Madonna igår.

Vi fick VIP-pass så vi stod rakt framför rampen, 3 m bakom rampkanten - vilket innebär att vi hade en MAGISK visuell och ljudmässig upplevelse.

Imorgon börjar jag jobba, känns dock helt ok för denna vecka händer massa kul på jobbet eftersom det är GÖteborgs Kulturkalas och min avdelning (Evenemang) arrangerar den.

Hoppas att du får en fin jobb-vecka!

Ta hand om dig vännen min!!!

Mega-kram, Anniela

PS. Jag älskar att läsa din blogg. Du inspirerar mig.