fredag 25 september 2009

Stockholm

Ar i Stockholm just nu med jobbet och passar pa att halsa pa nara och kara! Mysigt att vara har. Idag efter moten och dyl sa blir det en svang till Barkaby och sedan ridtur i skogen. Fast jag ska springa jamte for vi har bara en hast tyvarr.

Nar jag landade sa insag jag vad Sverige doftar som....kan ni gissa?? KANELBULLAR!! Harligt harligt! Och jag har lyckats halla mig ifran att kopa nagon. Ska vanta tillsa pa lordag har jag sagt, sen sa ska jag ga Wild and Crazy med smagodis, kladdkaka, kanelbulle, popcorn mm mm

En liten loptur ska jag fa till pa lordag ocksa. Tankte forsoka springa 16 km och hoppas att jag kanner mig ok for det. Ar fortfarande lite slemmig i halsen. Nar jag sprungit det senaste har det varit korta och valdigt lugna pass. Pulsen har varit normal men efterat har den tagit lite langre pa sig att ga ner.

Igar fick jag kopt ett par tjockare lopartights. De kommer vara perfekta bade for lopning, rullskidor (langdskidor) och cykling! Nojd, de kostade bara (eller bara och bara) 499kr och va av market SOC.

1 kommentar:

Unknown sa...

Du ska inte förbi Lidingö imorron möjligen? Eller Solna på eftermiddagen?