torsdag 30 april 2009

Varfor "Pippi i London" ??

Idag ar det STOR deadline pa jobbet. Alla har mal att na idag men jag har det inte. Det blir lite antiklimax. Sitter har och kanner att jag borde ha mer folk, mer ansokningar etc men samtidit sa vet jag ju inte vad jag borde ha. Men men, far vara halvt om halvt ledig i morgon iaf sa det ar bara att tacka och ta emot.

Idag ar det Valborsmassoafton vilket betyder att det var 6 ar sedan Mr Bond och jag traffades! Vi laste bada tva pa Chalmers, han ett ar efter mig. Jag deltog i Cortegen men ett ar senare an vad det flesta gjorde. Hade en fantastiskt rolig vecka och det fanns mycket ogongodis att se pa hehe.....men det fick jag ju inte for jag var ju tillsammans med min Danska viking aven om det var ganska skakigt. Sista dagen var det dags for dagen D eller rattare sagt Cortegetaget. Varje utbildningsprogram har ett helgon, mitt program har Pippi Langstrump. Varje ar gar alla programmens Helgon forst i taget och delar ut godis till barnen. Jag gick sjalvklart som Pippi. Och gissa vad.....I-sektionen har James Bond som helgon...Japp det var har vi traffades forsta gangen!

Dock, som jag namnde ovan, jag var inte direkt mottaglig for flortar och visst var Bond trevlig, vi hade f.o. folje hela vagen och snackade osv, men han var lite val ung...trodde jag iaf. Det var inte sa mycket mer med det forutom att jag, nar vi traffades 3,5 ar senare att han hade tyckt att Pippi var mycket sot hehe......

Sa, jag firar 8 september som VAR dag, det var da jag anser att vi traffades "pa riktigt" men Mr Bond havdade da att han firar denna dag. Igar paminde jag honom och sa att eftersom han firar idag sa forvantar jag mig nagot fint! Vi far val se om han tar sig tid att ga fran jobbet och fixa nagon.... Han ar helt underbar men inte alltid sa bra pa att overraska pa sadana har dagar. Men det blir battre!!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Åh vad gulligt! :)

Vi har också flera dagar att fira. Fast man borde ju fira varje dag egentligen...

John Smith sa...

NIce Post!
Dianabol UK

Ajay Singh sa...

Thanks
Clenbuterol Canada