tisdag 26 maj 2009

Annu en helg i Sverige (och Norge)

I helgen var vi inbjudna pa brollop i Stromstad. For en Londonbo ar det inte helt ultimat stalle att ta sig till om man ska halla en budget. Men vi tog oss dit. Flog Ryanair till Torp utanfor Sandefjort dar vi blev hamtade av pensionatets agare. Hade bokat ett litet rum uppe pa ett loft. Lite skraltigt men vi sov som sma kungligheter! Kl pa lordagsmorgonen hoppade vi pa farjan som under 2,5 h tog oss till Stromstad. Det var kanonvader sa vi satt ute (efter frukostbuffe och shopping) och solade och gottade oss at harlig frisk havsluft. Val framme i Stromstad blev vi hamtade (lyxigt varre) av Mr Bonds kusin och hennes pojkvan. Vi skulle overnatta hos svarmorn. Skont att fa komma till en lagenhet och medan jag strykte klanning, sminkade mig, satte upp haret sa fixades det med lunch sa det var bara att sla sig ner till dukat bord. Mums, baguette med BREGOTT och ost...kan det bli battre? Ja, och sa en god sallad till forstas!

Vi fick sedan skjuts till Skee kyrka dar brudparet sa ja och sa fick vi lyssna till Bach pa elgitarr, Coolt! Sen blev det full fest hela natten lang! Riktigt kul att fa se gamla klassisar ocksa och sa givetvis fa danska lite med min alskling!

Sondagen var lite latt seg men vi tog oss hela vagen tillbaka med farja och flyg. Det var skont att fa ha mandagen ledig har i London eftersom det var en Bank Holiday! Slappade och kollade pa film vilket var skont!

Inga kommentarer: