fredag 9 oktober 2009

Hektisk helg

Mysig dag igar med middag med mor och far. Sedan lag vi hemma pa sangen och snackade. Jag lag i mitten mellan dem pa pappas arm precis som nar jag var liten. Mysigt varre! Andreas och jag fick invigt en natt pa baddsoffan och .....hmmm....kan ju inte direkt pasta att den ar skon direkt. Far nog bli luftmadrass ikvall for en av oss.

I morgon har vi inga direkta planer. Vi ska ata middag pa Osteria Basilico i Notting Hill och sedan ta en drink pa Hilton Park Lane dar vi moter Mr Bonds foraldrar. Pa sondag ar det ju sedan uppstigning tidigt da jag ska springa Royal Parks Run half marathon som borjar klockan 9.30!! Usch!! Joggingrundorna som jag genomfort den sista tiden har varit otroligt sega och sakta med hog puls. Dessutom sa har jag rejal traningsvark pa utsidan av hoften sedan Body Balance passet i tisdags. Postitivt dock, ar att jag ar nu otroligt taggad pa att fa kora igang med klasser och gymma lite inne. Ska ge lopningen lite vila under en manad och bara springa nar jag kanner for, inga masten. Sedan i november ska jag ta tag i laddningen infor Vasaloppet.

Pa sondag har jag aven deadline pa jobbet. Malet som vi fatt ar 10 personer som ska ha borjat sin ansokan. Tjena!!! Om jag har 5 sa ar jag RIKTIGT nojd!

Mandag hoppas vi pa sol sa att den planerade cykelturen kan bli av under trevliga omstandigheter. Vi planerar att ta tuben till Putney och sedan cykla langs med floden forbi Richmond till antingen Kingston eller Hampton Court.

Nu ar det snart dags for teamlunch pa Benihana...mums....sedan nagra timmar att beta av och darefter en snabbis till Niketown pa Oxford street for kop av nya Capribyxor till loppet pa sondag. Ska aven se om jag hittar ett par byxor att ha pa pilates etc.

1 kommentar:

Em Löfgren sa...

såg din kommentar i min blogg! och ojoj oh my god vad snäll du är!! om du ser väskan, så snälla, let me know, om det finns nån chans att du kan skicka den då, så vore jag ju mest tackaam på jorden!!!