Igar tankte jag baka en fodelsedagstarta till en kompis. Printade ut recept pa sockarkaksbotten och googlade potatismjol som oversattes till potato flour. Kan meddela att det stammer INTE! Det enda som de kunde trolla fram var pulvermos! Tjena!!! Far ta och kolla up det dar lite battre! Letade ocksa efter vaniljpulver for att gora vaniljkram och de hade nagon liknande variant med sag riktigt labbig ut. Och eftersom jag inte hittade potatismjol sa behovde jag ingen vaniljkram heller.
Istallet blev det marangswiss (hur stavas det egentligen?) som jag blande ihop pa kontoret sa nu tror jag att vi alla sitter har och kanner oss smatt illamaende for det blev rejala portioner!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Heter det inte ngt med starch (stärkelse). potato starch?? Så benämner vi det på jobbet men det är mer åt industrihållet vi jobbar och inte för hemmabruk.
Skicka en kommentar