torsdag 4 mars 2010

I'm back!

Har full rulle pa jobbet och hinner knappt ga pa toaletten kanns det som och da ar det bloggen som far lida! Vad har da hant sista tiden? Nedan foljer en kort resume!

Boston
Var i boston med jobbet fran 18 - 21 Feb. Tog nattflyget tillsammans med min kollega Hedi och hade en helt ok flight. Lite for snabb nastan. Nar jag val tittat pa de tva filmerna som jag ville se, borstat tanderna, tagit pa mig pjamasen och strackt ut mig over de tre satena som jag hade lyxen att lagga beslag pa sa var det dags att ata frukost och forbereda for landning 50 min senare!

Vi hade tva dagar pa kontret i Boston vilket var mycket givande. Fick ocksa traffade de studenter som jag rekryterade forra aret vilket var kalaskul! Fick en massa positiv feedback och aven lite negativ men det ar ju alltid nyttigt! Fredag eftermiddag var det sightseeing i 3 timmar med privat chauffor sa vi fick verkligen sett och hort mycket om BOston. Gillar staden starkt! Mycket mindre an jag mindes fran nar jag var dar (ska dock papekas att det var 17 ar sedan!!). Kan definitivt tanka mig att bo har/dar ett tag!

Sen var det fokus pa SHOPPING! Vilket jag helst vill undvika att skriva om for det gick allt for mycket pengar! Dock fick jag mycket for mina pengar (intallar jag mig nu iaf!!). Bland annat hittade jag en svart skinjacka som jag letat efter valdigt lange! Mycket mat blev det ocksa!

Pa sondag kvall var det dags att bege sig hemat igen! Landade pa mandag morgon och det var allt en seg dag pa jobbet men kom inte darifran forran sent!

Kusinbesok!
Min mellankusin med pojkvann var och besokte oss i London. Superkul dock sa hade jag tyvarr inte sa mycket tid som jag hade hoppats pa!! Men vi han med lite middagar iaf!

Vasaloppsvecka och Stockholmsbesok!
Rapport kommer i nytt inlagg!

1 kommentar:

Em Löfgren sa...

aldrig flygit nattplan men lät mysigt- kan se framför mig hur alla passagerarna gick runt i pyjamas och fluffiga kanintofflor ;)